Sembo Logo
Segítség

Segítség
1 / 36

R Residence Jakarta by ZUZU

Jakarta, Indonesia

Featuring garden views, R Residence Jakarta in Jakarta offers accommodations and a garden.



Szálloda szolgáltatásai

Biztonsági doboz

Featuring garden views, R Residence Jakarta in Jakarta offers accommodations and a garden. This guest house features free private parking, a 24-hour front desk, and free Wifi. When staying at the guest house, guests can use private entrance.

The guest house will provide guests with air-conditioned units with a desk, a kettle, a safety deposit box, a TV, and a private bathroom with a bidet. At the guest house, every unit comes with bed linen and towels.

Guests are welcome to eat at the on-site family-friendly restaurant, which is open for dinner and lunch.

Térkép R Residence Jakarta by ZUZU

Cím

R Residence Jakarta by ZUZU

Lebak Bulus 3 No 15 Cilandak Barat

12430

Jakarta, Indonesia

Miért válassza a Sembo-t

Verhetetlen érték és rugalmasság

Szerezze be a legjobb ajánlatokat ár-összehasonlító garanciánkkal, és válassza ki az Ön igényeinek megfelelő fizetési lehetőségeket. Elfogadjuk az összes főbb fizetési módot a biztonságos és egyszerű tranzakció érdekében.

A világ utazói által megbízható

Több mint 30 éves tapasztalattal a Sembo a globálisan megbízható Stena csoport része. Szakértelmünket elismerik, és iparágvezető akkreditációk támogatják, különösen az autós utazások terén.

Könnyű utazástervezés

Tervezze meg utazását gyorsan egyszerű foglalási rendszerünkkel. Használja Amelia, AI utazástervezőnket, hogy összehasonlítsa az árakat és megtalálja a legjobb ajánlatokat, csomagvédelmi tervünk biztonságával.

Utazz a saját módodra

Válasszon a szállodák, légitársaságok, nyaralók és tevékenységek széles köréből. Platformunk rugalmasságot és fenntartható utazási lehetőségeket kínál, így úgy utazhat, ahogy szeretne.

Amelia avatar
Találkozz Amelia-val, az új utazástervezőnkkel